Podvodná Kudlanka? Překladatelka z čínštiny odhalila romského kung-fu mistra

Kudlanka

Součástí šesté akce organizace Clash of the Stars je i hodně unikátní souboj 1 vs 3, jehož hlavním hrdinou je veterán organizace Karlos Benda. Ten nepůjde v jeden moment se třemi soupeři, ale čekají ho 3 zápasy za sebou, ve kterých bude čelit třem romským bojovníkům, mezi kterými je i údajný kung-fu mistr Plzňako, který vyprávěl o zkušenostech, které nasbíral v chrámu Šaolin, a také o svém mistrovi Chanovi. Dokonce se pustil do Čínštiny, což má jeden velký háček.


 

Khamzat Chimaev má sakra velký problém a tím pádem má problém i UFC

„Byla jsem označena, jestli je tento překlad správný. Není správný, protože ta osoba, nevím kdo to je, vůbec nemluví Čínsky a jen rádoby vtipně napodobuje, jak podle něj Čínština asi zní. Překvapuje mě, že vůbec v roce 2023 někdo dává takovým lidem prostor, protože bych si myslela, že takové rasistické projevy v naší společnosti už nemají místo. Za mě velké špatné,“ reagovala překladatelka Renata, která na Tik Toku vystupuje na profilu @cinstinasrenatou.

Plzňako se do své role evidentně vžil až moc, protože na poslední tiskové konferenci dokonce požádal o chvilku ticha za svého mistra Chana, který by prý v neděli oslavil 130 narozeniny. Uvidíme tedy, jak moc mu role pomůže v sobotu, až na něj případně nastoupí Benda, který s podvodníkem nejspíš udělá hodně rychlý a tvrdý proces.

      

Plzňako se do role kung-fu mistra vžil až moc

„Kung-fu? To trénuji už od tří let. Jako dítě jsem na to koukal ve filmech. Jackie Chan a tihle slavní herci. Já jsem na to koukal a ne, že bych si to jen vzal k srdci, já jsem to měl jako koníček. Trénoval jsem od mala podle televize. Pak jsem se také dostal do Šaolinu, kde jsem já něco naučil je a oni zase na oplátku něco naučili mě. Ukázali mi, jak si zpevnit ruce. Já jsem jim ukázal to, co umím já a oni mi tleskali. Volali bravo. Naučili mě, jak si zpevnit kudlanku. S kluky v Číně jsme měli trénink, že se dá do nádoby voda a písek a do toho se mlátí. Na začátku jsem měl spálené ruce, než mě naučili, jak na to, jak tam tu kudlanku rychle posílat,“ rozpovídal se nedávno Kudlanka o tréninku v Šaolinu.

„Plzňako byl tři roky v Šaolinu? Možná tak v šulinu někde. To jsou takové ty pohádky, na které jsme si už u čáve zvykli,“ reagoval Benda pobaveně.

     

Plzňako však varuje, že Bendu čekají perné chvilky. „Pro mě to není soupeř. Nic neumí. Nesedí mu to. Viděl jsem jeho tréninky a stojí tam jen jako nějaký panáček, který se učí. Nesekne mu to. Nevypadá u toho dobře. Já trénuji od mala. Nechci urážet, ale měl by se podívat na to, jak trénuje. Kope jako žena, jak kdyby se posral. 28. října se může těšit. Vymažu ho jako žádost na byt. Uvidíš! 4 sekundy a sežeru tě.“

Pokud má na souboj Benda vs Kudlanka dojít, tak musí Karlos porazit i dva předchozí soupeře, tak uvidíme, jak se mu bude dařit. Je jasné, že bude důležitá hlavně fyzička, protože přeci jen dát 3 zápasy za sebou už není žádné lehké sousto.

    

Clash of the Stars 6: Startovka

Luktuma vs Grznár

Dostálová vs Zajícová

Kotlár vs Datel

Icko vs Lboy

Rendys vs Žralok

Benda vs Tišer / Maďar / Plzňako

Zmijozel vs MaxGren

Snejks vs Sajmonos

Huhu vs Kobra

Satnady vs Playstation Princess

Bergino vs Riad

Král Pablo vs Patrik Corleone

Volák vs Podhorný






26 komentářů na “Podvodná Kudlanka? Překladatelka z čínštiny odhalila romského kung-fu mistra”

  1. Samozřejmě je to jeden velký lhář a názorný příklad toho,že tato komunita lidí je jen banda nevzdělanců. Jako,že Shaolinský klášter je v Tibetu,nebo napodobit čínštinu a říkat,že takto komunikuje s Shaolinským mistrem.Zkrátka má vše okoukáno z TV a říká tomu bojové umění.

  2. Pingback: Konec! Islam Makhachev spokojeně uzavírá jednu velkou kapitolu | Shorties

  3. Pingback: Na Žraloka byl vypsán hodně speciální kurz a rival Karlos Benda se baví | Shorties

  4. Tak to už víme od začátku, že kecá. Jo ani jako herec není dobrej, ale pobaví. Paní překladatelka pro to nemá pochopení a jako správná sněhová vločka, hystericky řve že je to rasizmus 😁🤦

    1. Co ta πča tady mluví o rasizmu ? Sama je rasistka, je bílá a zastává se žlutých před tmavýma, takže rasizmus v nejvyšší formě, kdy upřednostňuje jednoho před druhým. Ok, umí jazyk, asi nebude úplně hloupá, ale to neznamená, že nebude blbec, protože tyto dvě osobnostní hodnocení se vzájemně nevylučují, hlavně u podobných pseudohumanistů.

    2. Ano rasizmus to je taková primitivní talpa cikánská by ani neměla být na tomhle světě zas koště co si chce na něco hrát a vůbec na to nemá a tohle mi tady živime by mě zajímalo jestli ten krypl někdy makal

  5. Nechapu co na tom pani vidi rasistickeho… Vzdyt je to jen legrace,sice na urovni ZS ale porad jen legrace,probuh ….

  6. Pingback: Walker odhaluje, co řešil s doktorem, který nakonec nesmyslně zastavil zápas

  7. Pingback: Žralok se tak nějak omlouvá Bendovi a odhaluje, jaké zranění si sám z napadení odnesl

  8. Pingback: Alex Cverna vypráví, jak si došlápl na svalovce Enžla, který mluvil o možném souboji

  9. Pingback: Bude mít Chiamev velké problémy? Jak se UFC postaví k přátelství s diktátorem?

  10. Pingback: Podnikatel si došlápl na kung-fu mistra Kudlanku, který ho vyzýval, a bylo dusno

  11. Pingback: UFC aktualizovalo žebříčky! Makhachev zase ostrouhal, Usman padá a Chimaev letí vzhůru

  12. Pingback: Kopání do koulí, údery na páteř a mrzačení! Walker plánuje faulování ve velkém

  13. Pingback: Zkušenost vs dravé mládí! Turnaj OKTAGON 50 potvrzuje zajímavou bitvu | Shorties

  14. Pingback: Organizace OKTAGON MMA vykládá na stůl karty ohledně Patrika Kincla | Shorties

  15. jako sorry ale to že tento člověk neumí nic je zřejmé od prvního pohledu, mě stačilo když jsem ho viděl v sestřihu jak jakože pózuje na jedné noze a div se neskácel na zem 😂 každý kdo se věnoval alespoň trochu BÚ tak ví že rovnováha je absolutní základ všeho a jestli se tento podšourek neudrží na jedné noze tak si leda tak mastil péro v komoře 😁 navíc pokud věří že v shaolinu někoho něco učil a nedejbože že mu tleskali… 😂😂😂😂 no tak je to buď duševně nemocný člověk a nebo ujíždí na nějakém solidním matrošu 👍😁

  16. Pingback: ROZHODNUTO! Tak s kým se tedy nakonec Patrik Kincl utká? Vémoal nebo Čepo?

  17. hlavně nevím,proč se dává prostor blbečkum,fetkám,lidem kteří mají IQ 60..to si teď už fakt myslím,že je tam každý idiot..a ti Romové?to jako proč tam jdou, nechápu.. agresivní, naopak co rom to rasista, všechno je naštve, agresivní..co na to říct..a žralok,to je úplně blb..

  18. Pingback: Překvapení fanoušci reagují na nově potvrzený titulový duel Kincl vs Čepo | Shorties

  19. Pingback: Stručně a jasně! Vlasto Čepo reaguje na titulovou šanci se šampionem Kinclem

  20. Pingback: Čepův manažer dává nahlédnout do zákulisí! Proč Kincl nejde s Vémolou? | Shorties

  21. Pingback: Promotér Ondřej Novotný přiznává, na čem ztroskotala jednání bitvy Kincl vs Vémola 3

  22. Pingback: Blížící se turnaj OKTAGON 49 v Kolíně hlásí další zajímavou bitvu | Shorties

  23. Pingback: Nejdříve naštvaný Cverna a teď se svalovci Enžlovi rýsuje další zajímavá výzva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *