Benda proti mistrovi kung-fu, Kotlár bez rukavic i slovenský alkoholik. Turnaj Clash of the Stars 6 přinese další úroveň bizáru

Benda proti mistrovi kung-fu, Kotlár bez rukavic i slovenský alkoholik. Turnaj Clash of the Stars 6 přinese další úroveň bizáru Karlos Benda a jeho tři soupeři | zdroj: FOTO: Tisková konference Clash of the Stars

To jsme ještě neviděli. Karlos Benda nastoupí proti třem bojovníkům v řadě a jedním z nich bude romský kung-fu bojovník. Fanoušky Clash of the Stars čeká další šílená show. 

Stálice české bizarní scény se vrátila ve velkém stylu. Promotéři z Clash of the Stars uspořádali tiskovou konferenci před v pořadí šestým turnajem s podnázvem „One Night in Bangkok“. V pražském klubu Duplex se sešly stálice MaxGreen, Datel či Jarda Kotlár. O přízeň fanoušků nově zabojují Král TikToku, alkoholik Peter Kutka či kulturista René Blahovský. V další novince, kterou si pro nás Tomáš Le Sy s jeho týmem připravili, se populární Karlos Benda utká postupně se třemi soupeři. O pás šampiona polotěžké váhy se utká kontroverzní Filip Grznár s Luktumou.

Musíme organizátory pochválit, protože posouvají sportovní úroveň na čím dál vyšší laťku. Blázni a bizarní postavy českého internetu dostali prostor v úvodu, opravdoví bojovníci přišli na řadu v pozdější fázi. O turnaj je mezi fanoušky enormní zájem, halu O2 Universum se podařilo vyprodat již během tiskové konference.

Celý večer tentokrát odstartoval Matouš Kaluba, který si připravil srdceryvnou řeč pro přítomné fanoušky i tisíce diváků na YouTube. Kaluba si jde za svým snem a poprosil sledující o hlasy v anketě Český slavík. Po hlubokém proslovu, ve kterém se snažil lidi motivovat, dostal tradičně hysterický záchvat a poslal přítomné tam, kde slunce nesvítí.

Výškově hendikepovaný Dominik Radl, který si říká Malej Zmijozel nastoupí proti podobně vysokému MaxGreenovi. Ten se v organizaci představil v zápase všichni proti všem a má tedy již nějaké zkušenosti. Nově se navíc připravuje ve vyhlášeném pražském Spejbl gymu a na tiskovce hrdě vykřikoval, že je natrénovaný na tisíc procent. „Maxi, prober se z té diskotéky, pojď do ringu a dostaneš bomby,“ mluvil Radl s naprostým nadhledem.  

Na české scéně se poprvé představí Peter „Kobra“ Kutka, obtloustlý Slovák, který svůj Instagram zásobuje fotkami s lahvemi alkoholu. Na tiskovou konferenci přišel pouze v růžových trenýrkách a černých brýlích. Očividně posílený alkoholem vulgárně urážel svého soupeře, kterým bude Huhu, člen Tvtwixx.  

Organizátoři si pro nás tradičně připravili další nový formát. Populární kulturista Karlos Benda se utká postupně se třemi bojovníky. Pokud soupeře nedokáže ukončit, budeme moci vidět až devět kol, ve který lze používat kolena i lokty. Prvním z nich je Ladislav Tišer, bodyguard žijící v Londýně. Na svůj věk je ve skvělé formě, což sám Benda pochválil. Druhý v řadě bude rapper Dan Maďar, kamarád bývalého Bendova soupeře Jardy Kotlára. To nejlepší přišlo na konec. Třetím v řadě bude Dolari Plzňako, bojovník kung-fu. 

Těším se na tu výzvu, bude to pro mě zase něco nového,“ začal Benda. Dan Maďar zkritizoval Bendovy úspěchy se slovy, že si udělal jméno na rodu Kotlárovců. Největším překvapením večera byl však kung-fu bojovník Dolari Plzňako, který ukáže fanouškům své umění. „Otevřete oči, všichni, co tady jste. Nemůžete srovnávat kung-fu, bojový umění, s nějakým MMA nebo kickboxem, co jsou novodobý. Já dělám bojové umění, co vzniklo v šestém století před naším letopočtem. To je vražedná zbraň. Karle, otevři oči! Tolik tě zbiju, Karlíčku, a tolik do tebe budu šlehat kudlankou, že za druhý světový války, jak dělal Hitler tu válku, nebylo tolik nábojů, kolik tě ukudlankuju s tímhlenctím prstem. Ty si budeš myslet, že jseš v Metrixu, rozumíš tomu? Ani ti to nesluší. Dyť se neumíš prát, prosimtě. Akorát seš velkej a máš svaly,“ ukázal Dolari, že mu sebevědomí opravdu nechybí. 

Poslední tři zápasy přinesou tu pravou amatérskou MMA zábavu. Datel, Grznár, Luktuma i obě ženské bojovnice se postupně zlepšují, tvrdě trénují, jezdí na přípravné kempy i do zahraničí. Souboj o titul v polotěžké váze mezi Grznárem a Luktumou může přinést opravdu kvalitní podívanou a skutečný zlatý hřeb večera.

S Luktumou jsme kamarádi, ale nakonec jsme si řekli, že do toho jdeme a dáme si do držky. Jsem v maximální přípravě a ten titul chci. Bude to super,“ prohlásil tradičně sebevědomý Filip Grznár. Luktuma také vzal trénink opravdu vážně, dokonce byl na kempu v dalekém Thajsku, kde se učil kopy i pravé Muaythai.  

Sportovně talentovaná Hanka Gelnárová vyzve Michaelu Dostálovou dle pravidel Oktagon Underground. Dostálová má černý pás v brazilském Jiu Jitsu, ale v postojové disciplíně zcela ztratí svou velkou výhodu. „Míša už má něco za sebou, takže jí beru jako svou největší sportovní výzvu,“ řekla Gelnárová.

Osobní spor mezi sebou mají Datel a Jarda Kotlár. Datlův kamarád údajně okradl Jardu o peníze a za to Kotlár slibuje krvavou pomstu. Oba kohouti se vzájemně uráželi několik minut a bylo vidět, že se opravdu nemají v lásce. Veškeré spory vyřeší v bitvě bez rukavic. 

Turnaj proběhne 28. října v pražské O2 Universum a tradičně ho můžete sledovat skrze PPV.

Kompletní startovka turnaje Clash of the Stars 6:

Luktuma vs. Grznár - titulový zápas ve váze do 93 kilogramů

Dostálová vs. Gelnarová

Kotlár vs. Datel - souboj bez rukavic 

Icko vs. Lboy

Rendys vs. Žralok

Benda vs. Tišer / Maďar / Plzňako

Zmijozel vs. MaxGren

Snejks vs. Sajmonos

Huhu vs. Kobra

Satnady vs. Playstation Princess

Bergino vs Riad

Král Pablo vs. Patrik Corleone

Volák vs. Podhorný

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články